7 Fitgirl producten voor in je vriezer

29 mei, 2017

Met een druk leven is het soms lastig om al je producten vers van de markt te halen en op tijd op te eten voor ze bederven. De vriezer is dan een handige tool om altijd voeding vol vitamines en mineralen in huis te hebben. Vaak is het nog goedkoper ook! Wat voor producten je dan aan moet denken? Dat vertellen we je in deze blog!

Diepvriesgroenten

Diepvriesgroenten bevatten net zoveel vitamines en mineralen als verse groenten. Super handig om in huis te hebben dus! Denk aan doperwten, sperziebonen, broccoli, bloemkool, wortel of spinazie. Handig voor de lunch, het avondeten of om ze te verwerken in een smoothie!

Home made, gezonde ijsjes

Met het warme weer van afgelopen week zijn gezonde ijsjes een uitkomst! Hoe je deze maakt? Heel simpel!

Koop vormpjes, yoghurt, fruit en kokoswater: afhankelijk van wat je wilt maken. Je kunt een vormpje vullen met yoghurt en losse stukjes fruit. Ook kun je de yoghurt pureren met het fruit om de smaak meer te verdelen. Als je geen zuivel mag of geen zuivel lust is kokoswater een goede smaakmaker. Blend het kokoswater met de fruitsoort die jij lekker vindt. Een paar uur in de vriezer en je hebt zelfgemaakte, calorie-arme ijsjes!

Avocado

Ja, tegenwoordig heb je zelfs ingevroren avocadostukjes! Geen problemen dus met avocado’s die opeens overrijp zijn. Handig om door je smoothie te gooien of een pasta- of saladedressing mee te maken!

Soep

Ik maak zelf altijd graag soep. Tomatensoep, pompoensoep, groentesoep: allemaal heel lekker en vaak weinig calorieën. Vaak maak ik dan een hele grote pan (lekker cheap ook) en vries ik ook wat bakjes in. Super handig als ik een keer niet weet wat ik moet eten in de avond. Bakje soep uit de vriezer opwarmen en klaar is kees!

Vlees en vis

Zeker als je een beetje geld wil besparen kun je vlees en vis in de aanbieding kopen en direct invriezen. Ook als je het al bereid hebt kun je het daarna invriezen (vis zal wel enige smaak verliezen). Wanneer je meerdere stukken vlees of vis koopt kun je de stukjes beter in aparte boterhamzakjes invriezen, anders vriezen ze aan elkaar. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je drie stukken bevroren pangafilet onmogelijk uit elkaar krijgt!

Diepvriesfruit

Aardbeien, bosbessen, mango, ananas, frambozen: de supermarkt heeft van alles! Lekker voor door je smoothie, smoothiebowl of protein fluff! Vaak zijn verse bosvruchten duur, je bent dus ook nog cheaper uit met diepvriesfruit!

Brood

Veel fitgirls eten minder brood om koolhydraten te minderen. Toch is het goed om af en toe een broodje te eten! (lees hier waarom) Als je weinig brood eet is het wel zonde om een heel brood te kopen, aangezien brood snel bederft bij kamertemperatuur. Je kan prima een paar sneetjes eruit halen en de rest invriezen, handig!

 

Liefs, Fenna

 

NATUURLIJKE FITNESS MEIDEN SUPPLEMENTEN > NAAR DE SHOP!

sportoutfit inspiratie #001


DOWNLOAD GRATIS HET ULTIEME BILLEN E-BOOK HIER!

22 oefeningen voor mooie ronde billen, Fitness Meiden blog


AFVALLEN & FIT WORDEN? DOE HIER MEE AAN ONZE PROGRAMMA’S!

afvallen-en-fit-worden-fitness-meiden-blog

   0 reacties

Gerelateerde blog posts

Fenna van Surksum

Fenna is 20 jaar oud en studeert Gezondheidswetenschappen in Amsterdam. Sinds januari 2014 is ze serieus met fitness aan de gang gegaan en op haar voeding gaan letten. Nu, bijna 10 kilo lichter, zit ze veel lekkerder in haar vel! Fenna is vaak tussen de dumbells en barbells te vinden in het krachthonk. Naast sporten, houdt ze van lekker eten, winkelen en tijd doorbrengen met haar vriendinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *