Afvallen?

Doe mee met onze complete programma’s!

Wil jij graag op een leuke manier afvallen en fit worden? Ben jij het oneindige diëten helemaal zat? Wil jij graag zelfverzekerd in je bikini lopen? Dan zijn onze lifestyle programma’s iets voor jou!

AFVALLEN, FITNESS MEIDEN

Hoe werkt het?

Wij bieden twee soorten afslank programma’s aan: het FM Bikiniproof Programma en de Home Workout Guide. Het verschil tussen beide programma’s is dat het FM Bikiniproof Programma gebaseerd is op trainingen voor in de sportschool en de Home Workout Guide gebaseerd is op training speciaal voor thuis! Het voedingsadvies en online coaching is in beide programma’s gelijk.

Bekijk hieronder wat beide programma’s inhouden!

product-home-workout-pages-transparant

training - home workout guide

Training

 Onze coaches hebben bij beide programma’s intensieve krachttrainingen samengesteld met de beste oefeningen voor vrouwen, gericht op de benen, billen en buik. Wees niet bang om “te gespierd” of “mannelijk” te worden meiden! Alle trainingsprogramma’s zijn handig weergegeven in een schema, met uitleg en video’s van elke oefening. Met onze ondersteuning van je trainingen ben je verzekerd van een veilige en effectieve training.

training-product-home-workout-pages

Voeding, home workout guide

Voeding

Leer hoe je inzicht krijgt in macronutriënten en het aantal calorieën dat je dagelijks nodig hebt om vet te verliezen. Stel in 6 stappen je eigen voedingspatroon samen of volg het complete voedingsschema van 7 dagen met 5 maaltijden per dag. Daarnaast ontvang je als extraatje het Fitness Meiden receptenboek, met overheerlijke recepten!

voeding-product-home-workout-pages-transparant

online coaching, home workout guide

Online Coaching

Alle leden van onze afslank programma’s krijgen toegang tot de besloten online community van Fitness Meiden. Hier kan je al je vragen stellen over fitness, voeding, supplementen, lifestyle en zelfs over fashion. Stel jij je vragen liever privé? Dat kan! Mail een van onze coaches en je wordt persoonlijk begeleid.

START-DIRECT-BUTTON-FITNESS-MEIDEN

Supplementen

Voeding vormt altijd de basis maar supplementen kunnen je gezondheid en training ondersteunen. Fitness Meiden biedt gezonde supplementen aan, zodat ook jij effectief je doel kan bereiken. Volledige uitleg over de werking, het gebruik en het effect van alle supplementen uit het pakket vind je in de programma’s. Heb je verder nog vragen over supplementen, stel deze aan de coaches en je wordt voorzien van duidelijke en onderbouwde antwoorden.

fm-bikiniproof-programma-afbeelding

e-book- home workout guide

E-book

De programma’s ontvang je in e-book formaat. Na de betaling kun je de e-books wereldwijd direct downloaden.

Ga jij voor een programma inclusief supplementen? Dan wordt de Supplementen Box gratis thuis opgestuurd. Indien je op werkdagen voor 17:00 besteld, heb je in Nederland & België de supplementen de volgende dag in huis!

DOE-MEE-BUTTON-FITNESS-MEIDEN

AFVALLEN, FITNESS MEIDEN