Fitgirl cadeau voor de feestdagen: UPLIFTING Jewelry

21 dec, 2016

Wij fitnessmeiden worden het liefst verrast met cadeaus waar ons sporthartje sneller van gaat kloppen. Al gauw denkt de Kerstman dan aan een healthy kookboek, nieuwe workout gear of een stappenteller. Super leuk allemaal, maar zoek jij als fitgirl nog een leuk cadeau voor jezelf of je fitboy, dan heeft het Team van Fitness Meiden hét ultieme cadeau voor de feestdagen voor je gevonden! Lees je mee, meneer de Kerstman? 😉

Hét fitgirl cadeau voor de feestdagen: UPLIFTING Jewelry

UPLIFTING Jewelry is een gloednieuw merk in Nederland en super leuk voor onder de kerstboom. Dit concept is bedacht en opgericht door Sarah Rosier en komt voort uit twee passies: edelsmeden en fitness. Sarah is namelijk zilversmid en maakt sinds 2009 gepersonaliseerde naam- en tekstsieraden (super tof!).

“Op een dag kreeg ik een ingeving. Ik zag opeens zilveren dumbbells en halterschijf hangers voor me, met motiverende teksten erin.”

Hét fitgirl cadeau voor de feestdagen: UPLIFTING Jewelry

Sarah is zich gaan focussen op fitness-sieraden met inspirerende quotes. Denk aan “Earned. Not given.”, dat mooie gespierde en sterke lijf heb je niet cadeau gekregen! “Decide. Commit. Succeed.”, omdat ieder succes begint met een beslissing, commitment/toewijding/hard werken, iedere dag weer. “ME vs ME”, het tegen jezelf opnemen, je enige competitie is je spiegelbeeld! Elke keer als je naar je kettinkje kijkt, denk je dus aan jouw doelen en/of behaalde successen.

Hét fitgirl cadeau voor de feestdagen: UPLIFTING Jewelry

Ik ben er in ieder geval super blij mee! Ben jij ook verliefd geworden op dit kettinkje? Deze prachtige roestvrijstalen dumbbell is direct uit voorraad leverbaar en is dus een ideaal cadeau voor de feestdagen. Je kunt de ketting hier bestellen. Fijne Feestdagen!

Liefs Shannen

 

   0 reacties

Gerelateerde blog posts

Shannen Bennaars

Shannen is 23 jaar oud en in 2014 afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Momenteel is ze werkzaam bij de gemeente. Shannen houdt van lekker en gezond eten, sporten, shoppen en leuke dingen doen met haar lover en vriendinnen. Daarnaast is Shannen in december 2015 2e geworden op de S.A.P. cup in de categorie Body Fitness en mag ze zichzelf nu een B-atleet noemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *