Klantenservice

Contact:

Heb je vragen over onze producten of vragen m.b.t. online coaching?
Stuur dan een mail naar: vraag@fitnessmeiden.nl

Heb je vragen over samenwerkingen of andere zakelijke voorstellen?
Stuur dan een mail naar: info@fitnessmeiden.nl

Wij beantwoorden de mail op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Levertijd:

Levertijd Nederland en België

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur gedaan zijn worden dezelfde dag nog verstuurd, mits wij de betaling hiervoor ontvangen hebben. Onze vervoerder PostNL bezorgd 96% van alle door ons aangeleverde zendingen, de volgende dag. Bezorging door PostNL Pakketservice wordt gedaan van maandag tot en met zaterdag.

E-books kunt u direct na de betaling downloaden ongeacht het tijdstip.

Ruilen & retourneren:

Ruilen & retourneren E-book

Een E-book kunt u niet retourneren. Ook het annuleren van een bestelling van een eBook is niet mogelijk. Zodra de download-link is verstuurd, is het niet meer mogelijk de bestelling ongedaan te maken.

Ruilen & retourneren voedingssupplementen

Indien producten ongeopend zijn kunt u deze binnen 14 dagen retourneren of ruilen volgens onze ruil- en retourprocedure. Voordat u een zending retour stuurt vragen wij u ons dit te laten weten per email, zodat wij op de hoogte zijn van uw retournering.

Verzendkosten voor het retourneren

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Indien u een product wilt retourneren omdat wij het verkeerde toegestuurd hebben, of omdat wij onvolledige informatie gegeven hebben over het product, dan zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Indien het totaalbedrag van de bestelling door de terugzending lager is geworden dan het bedrag vanaf waar geen verzendkosten geldt, worden er alsnog verzendkosten berekend. Het reeds betaalde bedrag zal na ontvangst van de retour zending teruggestort worden.

Retouradres:

Fitness Meiden
Neonweg 194
1362AE Almere