Welkom op het grootste fitness platform van Nederland & België speciaal voor vrouwen! Op fitnessmeiden.nl vind je actuele blogs over fitness, gezonde voeding en de laatste trends op gebied van fitness fashion. Het is onze missie om alle meiden van Nederland en België bij elkaar te brengen, zodat we al onze kennis over fitness, voeding & lifestyle met elkaar kunnen delen. Op deze manier hopen wij andere meiden te motiveren en inspireren!

- Dionne Snel, Eigenaresse Fitness Meiden

.

De Fitness Meiden

Dionne Snel

Eigenaresse / Online coach

Dionne is 21 jaar en al enkele jaren actief bezig op gebied van fitness en voeding. Sinds februari 2015 heeft zij samen met haar partner, Joel Beukers, Fitness Meiden opgericht. Sindsdien geniet zij elke dag van het sporten, bloggen en ondernemen. In haar vrije tijd winkelt ze graag en doet ze leuke dingen met haar vriend en vriendinnen. Daarnaast is Dionne een van de Hunkemöller Ambassadors en gek op sportkleding!

Shannen Bennaars

Blogger / Online Coach

Body Fitness A-atleet, hobbyfotografe en foodexpert. Mag je voor een warme kom havermout of boekweitpannenkoeken wakker maken. Gek op bakken en vegan taartjes eten. Maakt foto’s van haar eten terwijl het afkoelt. Drinkt: water en eiwitshakes. Eet: voornamelijk kip en groente.

Fenna van Surksum

Hoofdredactrice | Community coach

Fenna is 20 jaar oud en studeert Gezondheidswetenschappen in Amsterdam. Sinds januari 2014 is ze serieus met fitness aan de gang gegaan en op haar voeding gaan letten. Nu, bijna 10 kilo lichter, zit ze veel lekkerder in haar vel! Fenna is vaak tussen de dumbells en barbells te vinden in het krachthonk. Naast sporten, houdt ze van lekker eten, winkelen en tijd doorbrengen met haar vriendinnen.

Viora Rebergen

Blogger / Community coach

Viora is 25 jaar oud en afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfscommunicatie. Nadat zij bijna 5 jaar geleden 12 kilo is afgevallen zijn sport en voeding voor haar erg belangrijk geworden. Ze is nu dagelijks in de sportschool te vinden en doet veel aan krachttraining. Ze wil andere meiden motiveren en inspireren op hun weg naar een fitte versie van zichzelf met lekkere recepten en tips.

Ginger de Weert

Blogger

Ginger is 25 jaar oud en afgestudeerd aan de HBO opleiding Bedrijfskunde. Momenteel is ze werkzaam als adviseur particuleren bij de ABN AMRO Bank en heeft ze een lichtelijke sportverslaving. Ginger is speelster voor het Nederlandse softbal team en mag zichzelf beste pitcher van 2015 noemen. Daarnaast loopt ze graag hardloopwedstrijden en is ze het liefste 2/3 keer in de week in de sportschool.

Charlotte Santegoeds

Blogger

Charlotte is 20 jaar oud en studeert International Business and Languages in ‘s-Hertogenbosch. Naast haar studie werkt Charlotte in een supermarkt en sport ze graag. Hockey, fitness en hardlopen vindt ze geweldig. Ook houdt Charlotte van lekker eten, winkelen en leuke dingen doen met haar vriend en haar vriendinnen.

Nina Driel

Blogger

Nina is 22 jaar en masterstudent Science and Business Management in Utrecht. Naast voetballer ook enthousiast hardloper en zal binnenkort haar eerste halve marathon gaan lopen. Nina heeft een passie voor gezond en lekker eten (+ foto’s daarvan maken voor op Instagram!). Dit wilt ze maar al te graag met de wereld delen!