Predator Endurance – Thirsty for success

15 sep, 2016

Na jaren labels checken, alleen thee en water met citroen te drinken waren de twee sportieve zusjes, Bianca en Natasha er klaar mee: het drankenschap moet gezonder! Verschil maken begint bij jezelf en met die missie hebben ze hun eigen gezonde drankje Predator Endurance ontwikkeld. Na twee en een half jaar onderzoek in samenwerking met een team van experts liggen ze inmiddels in alle Albert Heijn To Go’s en willen wij jullie dit niet laten missen. Benieuwd naar de benefits of predator? Dat vertel ik je in deze blog!

In een stijlvol gedesigned blikje is Predator Endurance de gezonde tegenbeweging die staat voor uithoudingsvermogen om door te gaan. De zusjes zien het leven als een jungle, survival of the fittest. Volgens de twee kunnen we veel van roofdieren leren, zo zijn het niet de sterkste die overleven, maar die het beste om kunnen gaan met veranderende omstandigheden. Dat geldt ook voor ons mensen, ondanks tegenslagen vergt het de juiste mindset en fysieke kracht om door te gaan.

sisters office

Wat houdt het precies in?

Predator Endurance geeft uithoudingsvermogen en wilskracht, ook wel endurance. Predator is de eerste natuurlijke Endurance drink vol vitamines, mineralen, electrolyten, botanische extracten en unieke adaptogenen. De botanische extracten worden door elite atleten gebruikt voor optimale prestatie en spierherstel, waaronder de Goude wortel Rhodiola Rosea, Luzea Root, Garcinia Gambodgia en Suma Root.

Wat de twee zusjes niet in Predator hebben toegevoegd is even belangrijk als wat er wel in zit. Zo bevat Predator geen suiker, geen kunstmatige zoetstoffen, geen stimulerende middelen zoals cafeïne en geen calorieën.

“De koningin der vruchten”

Er zijn twee verschillende smaken, beide heerlijk verfrissend door de lemon juice basis. De smaken zijn zorgvuldig gekozen, zo heeft het goude blikje de smaken apple/peach ice tea en de witte blackcurrant/ mangosteen smaken. Met name de Mangosteen is een verrassing en wordt dan ook “de Koningin der vruchten” genoemd, welke al duizenden jaren zeer populair is in Azië.

Predator Endurance - Thirsty for succes, Fitness Meiden blog

Where to buy!?

Predator is te koop in alle AH to go’s, dus predator meiden lets hunt for it! Voor ieder verkocht blikje wordt 1ct per blikje gedoneerd aan het Predator Protection Plan. Om zo niet alleen een duurzamere en gezondere wereld voor ons mensen, maar ook voor de Predators.

Voor meer informative over de ingredienten of wat deze unieke adaptogenen zijn en doen kun je lezen op de website waar alles heel duidelijk wordt uitgelegd.

Welke smaak lijkt jou het lekkerst? Laat een reactie achter een deel dit bericht!

Liefs Dionne

TIP! Afvallen en fit worden? Doe hier mee aan onze complete progamma’s.

22 oefeningen voor mooie ronde billen, Fitness Meiden blog

afvallen-en-fit-worden-fitness-meiden-blog

 

   0 reacties

Gerelateerde blog posts

Dionne Snel

Dionne is 21 jaar en al enkele jaren actief bezig op gebied van fitness en voeding. Sinds februari 2015 heeft zij samen met haar partner, Joel Beukers, Fitness Meiden opgericht. Sindsdien geniet zij elke dag van het sporten, bloggen en ondernemen. In haar vrije tijd winkelt ze graag en doet ze leuke dingen met haar vriend en vriendinnen. Daarnaast is Dionne een van de Hunkemöller Ambassadors en gek op sportkleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *